zaterdag 31 maart 2012

Positieve reacties vanuit de stagelessen..

Sanne heeft het werkbundeltje mogen testen tijdens haar stagelessen. De leerlingen waren zeer positief over de lessen en vonden het echt super dat ze zelf dingen mochten uitproberen (stemmen, standpunten...).

Het geeft toch wel een voldoening om te weten dat ons project aanslaat bij de jongeren. We hebben ook verder gewerkt aan de website. Het is de bedoeling dat de leerlingen hier tal van informatie gaan terugvinden.

Via een RSS komen er dagelijks nieuwe nieuwsberichten op de website. De leerlingen hebben dus geen excuus dat ze de krant niet graag lezen. Op deze website kan je via een venster nieuwsberichtjes lezen. Ze zijn niet te lang en ook zeker niet te kort.

Op deze website kunnen de leerlingen ook enkele nuttige links terugvinden. Deze verwijzen u door naar de websites van de politieke partijen of naar websites van politiekers.

Er zal ook een apparte rubriek komen voor leerkrachten. Hier kunnen ze dan de ingevulde versie terugvinden en al het materiaal die ze nodig hebben als ze het project willen gebruiken tijdens de lessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten